­

Hieronder kunt u het cursusaanbod per categorie bekijken.

De IRB gespreksmethodiek biedt binnen het sociale domein handvatten om de cliënt te ondersteunen in het behalen van zijn persoonlijke participatiedoelen. De cliënt bepaalt zelf waaraan hij wil werken. R92 heeft een 7-tal nieuwe WMOdules ontwikkeld die een antwoord zijn op knelpunten en problemen die personen kunnen ondervinden bij het meedoen in de samenleving. Want meedoen gaat niet altijd vanzelf! Veel mensen hebben gerichte begeleiding nodig om daadwerkelijk te kunnen participeren.

De 7 nieuwe 2-daagse modules van R92:

wmodule-stap-uit-eenzaamheid

 

Landelijke dagen zijn op onze locatie in Woerden of extern in Amersfoort. Tijden zijn van 10:00-16:00/17:00 uur. Alle prijzen zijn inclusief lesmateriaal en koffie/thee en lunch. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

2024

Basis IRB:

2 dagen dinsdag 4 en 18 juni. Docent: Melanie Borst. Locatie Woerden. Kosten € 995.- per deelnemer inclusief lichtgewicht blokkentas à € 225,- 

 

Expertopleiding:

23 dagen afwisselend online/fysiek. Locatie Woerden. Kosten € 8995.- per deelnemer inclusief alle materialen zoals IRB in Beeld doos en Gesprekskaarten en supervisieopdrachten (één op één). Lees hier alle informatie (PDF).

Start: september 2024 

 

R92 Congres: maandagmiddag & avond 14 oktober en dinsdag 15 oktober. Informatie ontvangen kan via: aanvraagformulier congres

 

Maatwerk bij participeren

 

­