­

Op 13 maart organiseert R92 bijeenkomst voor IRB-experts en -docenten rond het thema 'Betaald aan het werk'. Tijdens dit event gaan we in op de landelijke ontwikkelingen en op de knelpunten en kansen in de praktijk.

Bedankt voor de samenwerking en het vertrouwen in de IRB en R92.  Wij wensen je fijne dagen en een goed 2023!

In oktober organiseerde R92 een Expertdag. Voor deze dag worden in het bijzonder onze IRB-experts en docenten uitgenodigd, daarnaast kunnen geïnteresseerden zich ook opgeven voor deze inspirerende dagen. Dit keer was het thema HOOP.

In het plenaire gedeelte sprak Emma Pleeging en Martijn Kole. Met de titel “Groei door Geluk. De rol van hoop en welzijn in het sociaal domein.” vertelde Emma over haar promotieonderzoek. De definitie van Hoop, wat doet Hoop en hoe kunnen we dit inzetten. Een zeer interessante presentatie, wat smaakte naar meer.

Op 3 november gaf Birgit Sporken van R92 een workshop op de Praktijkdag van de Programmaraad (https://www.samenvoordeklant.nl/). Zij richten zich op het verbeteren van de dienstverlening aan werkgevers en werkzoekenden.

Op deze dag waren er diverse sessies met thema’s als krapte op de arbeidsmarkt, aandacht voor werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en jongeren in een kwetsbare positie.

Op woensdag 16 november brengt Muntpunt geestelijke gezondheidszorg onder de aandacht met ‘Te Gek voor woorden’. Op onderstaande activiteiten staan de boeken Ruimte maken voor herstel van Jos Dröes en Psychiaterie op drift van Evi Verbeke in de belangstelling. We presenteren een boeiende dag met drie activiteiten rond het thema 'De troost van literatuur' en 'Auteurs vertellen'.

Maatwerk bij participeren

 

­