­

Ervaringen van deelnemers:

“Praktische, inhoudelijk training”

“Een goede aanvulling op mijn werk”

“Verhelderend en geeft nieuwe handvatten binnen het werkveld”

De overheid zet sterk in op de deelname van álle burgers aan de samenleving. Soms missen mensen op een bepaald moment in hun leven de vaardigheden om zelfstandig keuzes te maken op de terreinen wonen, werken, leren of van sociale contacten. De Basis IRB heeft als doel de cursisten kennis te laten maken met de 4 fases van de IRB (verkennen, kiezen, verkrijgen en behouden) zodat ze na afloop een traject met een cliënt kunnen uitvoeren.

Afgelopen week heeft het bestuur en het MT van R92 afscheid genomen van Jan Windey. In 2008 werd hij aangenomen als directeur ad interim en heeft hij de verhuizing naar het midden van het land geïnitieerd. Nadat Lies Korevaar de functie van directeur op zich nam, trad Jan toe in het bestuur van onze stichting. Dit heeft hij tot aan nu altijd vol passie gedaan.

Het is weer gelukt! Ondanks coronatijd en improviseren feliciteren wij Diny en Renate met het afronden van hun DIO traject tot IRB docent. Afgelopen dinsdag, tijdens de DIO dag, zijn beide collega's in het zonnetje gezet. Ik heb samen met Renate en Diny IRB trainingen gegeven en ze dus van dichtbij aan het werk gezien.

Save the DATE

Jubileumcongres R92

"30 jaar op weg"

donderdag 30 juni 2022

Afgelopen donderdag hebben wij, Jan Berndsen en Birgit Sporken in het kader van Spoor 22, een Masterclass Positieve Gezondheid mogen verzorgen. In deze bijeenkomst is de Positieve Gezondheid toegelicht en is er een relatie gelegd hoe Positieve Gezondheid zich verhoudt ten opzichte van het gedachtengoed van Herstel Ondersteunende Zorg, van Competentie Gericht Begeleiden en van de Individuele Rehabilitatie Benadering.

Maatwerk bij participeren

 

­