­

Ben je benieuwd naar ervaringen uit de praktijk, hoe IPS en de IRB elkaar kunnen versterken?

Alice Goulding (Astare), Carina Vegter (ggz-Drenthe), Hermien Sloff (ggz-Drenthe) en Esther Talsma (ggz- Oost Brabant) zijn IPS-trajectbegeleiders én IRB-Experts. Zij werken graag en veel met beide methodieken bij re-integratietrajecten. In de praktijk passen zij ook meermaals de IRB binnen IPS- trajecten toe. Via casebeschrijvingen delen zij graag hun ervaringen. Hieruit blijkt dat de combinatie van beide methodieken tegelijkertijd toepassen, bijdraagt aan het versterken van succeskansen voor hun klanten en aan het verstevigen hun vakmanschap. Therese Venema (Lister) beschrijft in deze reeks ook haar ervaringen, vanuit haar rol als adviseur werk en coördinator IPS, hoe de combinatie inzet van beide methodieken ook een toegevoegde waarde heeft op mesoniveau.

Meer weten, kijk verder op: Praktijkcasussen waarin IPS en IRB gecombineerd ingezet worden - Kenniscentrum PhrenosKenniscentrum Phrenos

Heel nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op ons congres dat in het teken staat van ‘zin in MEEDOEN met zin’ en waar het thema werk hoog op de agenda staat en volop aanbod komt!

Volledige brochure congres aanvragen

Maatwerk bij participeren

 

­