­

Het rehabilitatieplatform openstellen voor cliënten. Dat idee van maatschappelijk werker Henriëtte Klunder (foto) heeft donderdag de prijs voor Het beste idee van Drenthe gewonnen. De prijs werd uitgereikt op het minisymposium voor de Dag van de Verpleging.  

Het rehabilitatieplatform Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is tot nu toe voor medewerkers met vragen van cliënten over rehabilitatie en participatie. Het platform wordt bemand door medewerkers met veel kennis over rehabilitatie binnen GGZ Drenthe.

Door toegang te krijgen kunnen cliënten zelf informatie vragen over hun wensen op het gebied van wonen, werken, leren, sociale contacten en vrije tijd of contact hebben met een rehabilitatie-expert.

Opleidingsadviseur Sanne Hiehle kijkt terug op een geslaagd minisymposium voor verpleegkundigen. ‘Deelnemers beoordeelden de middag in hun evaluatie gemiddeld met een 7,5.’ Er was een lezing van Bert Hogeboom en workshops over onder meer Intensive Home Treatment, Shared governance en ervaringsdeskundigheid.

Maatwerk bij participeren

 

­