­

Zoek jij?

  • 20-24 uur werk, tijden/dagen zijn bespreekbaar
  • Leuke en afwisselend functie in een informele sfeer
  • Een gezellig klein team

Dan zijn wij misschien wel de organisatie waar je naar op zoek bent.

Wat ga je doen?

Als medewerker cursistenadministratie verzorg je alle werkzaamheden rondom trainingen. Denk hierbij aan het bestellen van lesmateriaal, presentielijsten maken, contact met locatie en docent, bewijs van deelnames maken en evaluatieverslagen uitwerken. Ook het helpen bij het organiseren van congressen en het ontvangen van groepen behoort tot jouw taken.

Wil je daarnaast onze website beheren of onze socials? Of vind je het redigeren van lesmateriaal leuk om te doen? Graag! Er zijn mogelijkheden genoeg om je verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

R92 is een kleine onderwijsinstelling en is gevestigd in Woerden. Wij verzorgen Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) trainingen voor professionals. Met de trainingen leren ze hoe je met iemand kan ondersteunen om aan zelfgekozen doelen te werken. Naast een grote groep docenten door heel het land, heeft de Stichting 5 stafleden en 3 bureaumedewerkers en 2 directeuren.

Functie-eisen

Voor deze functie dien je minimaal MBO4 werk- en denkniveau te hebben en

  • Kennis van Word en Excel
  • Digitale vaardigheden
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Gestructureerd kunnen werken

Wij bieden

De salariëring geschiedt volgens de GGz Cao FWG 30-35 (€ 2013,- tot € 3004,-) bij een dienstverband van 36 uur en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Na een inwerkperiode is er uitzicht op een vast contract.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw CV met motivatie naar: Annabelle Zaal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Insturen kan tot zondag 20 augustus 2023. I.v.m. vakantie ontvang je pas na die datum een bevestiging van ontvangst. Wil je nog extra informatie, bel dan met Mandy Pieterson (Directeur Bedrijfsvoering) 06-18849305. (vakantie van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus.

Maatwerk bij participeren

 

­