­

Afgelopen week hebben 2 bijzondere groepen mensen, allen kanjers, hun IRB- Expert certificaat in ontvangst mogen nemen. Bijzonder, omdat zij extra prestaties hebben geleverd door Corona. Waar zij plots online les kregen en onder lastige werkomstandigheden de IRB leerde toepassen in de praktijk. Kortom, waar zij een sterk staaltje motivatie en doorzettingsvermogen hebben getoond.

Bijzonder ook, omdat alle deelnemers van de Expert-groep ervaringsdeskundigen, na hun IRB-leer ervaring volmondig hebben aangegeven dat inzet van de IRB, zowel procesmatig als in uitkomsten, bijdraagt aan de bevordering van maatschappelijk herstel.

En we richten ook het woord de geslaagde IRB-experts; wij hebben gezien hoeveel jullie in jullie mars hebben en hoeveel knoppen nog kunnen ontluiken.  Dank voor hetgeen wat wij van jullie hebben geleerd. Wij wensen iedereen veel tevredenheid en succes met de toepassing van de IRB in jullie werk en wij hopen van harte dat jullie met ons gaan bijdragen om uitvoering te geven aan de missie van de IRB!

Maatwerk bij participeren

 

­