­

Wat kan sport toch spannend en dynamisch, maar onzeker zijn! Voor je het weet kun je buitenspel gezet worden, bijvoorbeeld door een crisis!

R92 heeft i.v.m. de Corona-crisis het congres
“Rode kaart voor buitenspel”
van 6 oktober 2020, verplaatst naar dinsdag 5 oktober 2021!

In de aanloop naar het congres, organiseren we twee trainingsrondes in de vorm van Webinars. Boeiende sprekers die ook op het congres van zich zullen doen horen, hebben al toegezegd een aandeel in de Webinars te willen leveren. De inhoud van het programma van het eerste Webinar volgt op een later tijdstip.

gele kaart

Op 6 oktober 2020 vindt van 14:30 uur – 16:00 uur het eerste Webinar plaats waarvan de titel luidt:

“Gele kaart voor sociale afstand”

Sprekers zijn Eric Schoenmakers en Irene van de Giessen. Zij zullen het thema sociale afstand tegen het licht van de actualiteit houden. Eric Schoenmakers is onderzoeker bij Fontys Hogescholen. Zijn belangrijkste onderzoeksthema betreft 'eenzaamheid' en hoe we daar als samenleving en individuen mee omgaan. 

Irene van de Giessen is consulent, directeur van Stichting HerstelTalent. Zij vraagt zich af of ‘community-vorming’ voorkomt dat mensen buitenspel raken of wellicht nieuwe kansen geeft om in het spel te komen. Daarnaast zal er een workshop zijn door Ton Verspoor, algemeen manager bij Enik Recovery College.

Op 13 april 2021 vindt van 14:30 uur – 16:00 uur het tweede Webinar plaats met de titel:

“Gele kaart voor een exclusieve arbeidsmarkt”

In dit Webinar geven Erik Dannenberg, voorzitter van Divosa en Monique van Biezen, belangenbehartiger en beleidsmedewerker bij Stichting Lumen, vanuit verschillende invalshoeken hun visie op de inclusieve arbeidsmarkt weer. De workshopronde zal verzorgd worden door Hans Gorissen, herstelcoach bij Reakt.

Beide Webinars worden, net als het congres, gemodereerd door Tom van Wel, GZ-psycholoog, gepokte en gemazeld in de IRB, enthousiast schrijver, blogger en vlogger over herstel-thema’s en nooit te beroerd lastige vragen te stellen!

Het publiek krijgt de mogelijkheid te reageren en vragen te stellen, het beloven dynamische trainingsronden te worden!

De deelnemerskosten zijn € 25,- per Webinar. De kosten voor het Webinars krijgt u in mindering op de prijs voor het congres op 5 oktober 2021 wanneer je daarvoor t.z.t. inschrijft.

Aanmelding kan via onderstaande knop:

Inschrijven webinar 6 oktober 2020

Maatwerk bij participeren

 

­