­

Na 27 jaar bij R92 gewerkt te hebben, heeft onze zeer gewaardeerd hoofdocent Els Luijten afscheid genomen om zich aan andere taken te gaan wijden. Els was –bijna vanaf het de oprichting van R92- betrokken bij de ontwikkeling van de methodiek en van de organisatie, zij kende alle ins and outs van de IRB. Als docent en hoofddocent heeft ze sterk aan de professionalisering van de Individuele Rehabilitatie Benadering bijgedragen. Cursisten en medewerkers weten haar te waarderen omdat ze de materie niet alleen tot in de puntjes beheerst, maar tevens in begrijpelijke taal weet uit te leggen.

Met haar schallende lach is ze een echte sfeermaker die op constructieve en inspirerende wijze haar bijdrage levert, ook aan de academische discussie die door haar zo gewaardeerd en noodzakelijk gevonden wordt. Met het hart op de tong weet ze menige discussie levendig te houden.

Door de Corona-crisis hebben we geen groots afscheid kunnen nemen van Els. In plaats daarvan hebben we -met inachtneming van de 1,5 meter-regel- een bijeenkomst in een kleine kring van personeel gehad, waarbij de docenten via een Zoom-borrel konden aansluiten. Daarmee hebben we op een warme manier afscheid kunnen nemen. Langs deze weg nog een keer: Els bedankt voor je waardevolle en tomeloze inzet!

Locatie: Suuz Company in Donderen.

Maatwerk bij participeren

 

­