­

Save the DATE

Jubileumcongres R92

"30 jaar op weg"

donderdag 30 juni 2022

In 2022 bestaat Stichting Rehabilitatie '92 (R92) alweer 30 jaar.

Deze reis, zoals bij elke roadtrip, wordt getypeerd door bijzondere ervaringen en memorabele herinneringen van de weg die achter ons ligt. Het heden is soms weerbarstig, soms prachtig maar vooral dynamisch;  we blikken vooruit op de toekomst zoals R92 die graag ziet.

Waarom was de IRB destijds vernieuwend? Waarom is de IRB nu noodzakelijker dan ooit? En waarom is de IRB in de toekomst broodnodig?

Graag nodigen wij je uit om een stukje mee te reizen en samen met ons terug te blikken, te  zien hoe wij er nu met elkaar voorstaan en vooruit te kijken. In het plenaire gedeelte in ieder geval onze reisgenote van het eerste uur, Marianne Farkas, professor aan het Boston University Center for Phychiatric Rehabilitation, grondlegger van de IRB, en Erik Dannenberg, voorzitter van Divosa. In de 2 pitstops ruime keuze aan interessante workshops.

Locatie: Zonheuvel te Doorn

Tot 1 januari 2022 Early Bird tarief!

Deelname kost: € 300,-

Tot 1 januari 2022 hebben wij een Early Bird tarief van € 200,-

Geef je nu alvast op en maak gebruik van het Early Bird tarief! Het volledige programma zal rond eind november gepubliceerd worden.

Direct aanmelden

Vragen stellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je graag op ons congres op 30 juni 2022!

Maatwerk bij participeren

 

­