­

Wie zijn wij?
Stichting Rehabilitatie '92 (R92) is een waarden gedreven onderwijsinstelling, waarbij een team van professionele enthousiastelingen zich bezighoudt met trainingen en consultatie op het gebied van Rehabilitatie. R92 draagt vol overgave de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) als methode uit. Zo leren hulpverleners in de Zorg en Welzijn hoe het maatschappelijk functioneren van psychosociaal kwetsbare mensen kan worden ondersteund. Door middel van de IRB kan men methodisch werken aan de door de cliënt gestelde doelen. De IRB is een evidenced based methodiek en opgenomen in 2 databanken voor effectieve sociale interventies. (Movisie en Trimbos) De uitgangspunten van de WMO sluiten naadloos aan bij die van de IRB.

Vanwege het vertrek van onze huidige directeur zoekt R92 een minstens zo inspirerende en ondernemende directeur voor 24 uur uit het werkveld Zorg en Welzijn en/of het Gemeentelijk domein.

Opdracht:
R92 wil als zelfstandige en onafhankelijke stichting het IRB-werk blijven doen en wil daarbij zoveel mogelijk mensen (doelgroepen) kennis laten maken met deze manier van werken. Dan kunnen psychosociaal kwetsbare mensen effectief geholpen worden in het kiezen van hun doelen, het behalen van deze doelen èn het behouden op het gebied van wonen, werken, leren, sociale contacten en financiën.

De directeur:
• denkt en acteert op academisch niveau;
• is eindverantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering van R92;
• heeft oprechte affiniteit met psychosociaal kwetsbare mensen;
• is een entrepreneur en politiek gevoelig;
• heeft ervaring als eindverantwoordelijke;
• heeft een verbindende leiderschapsstijl, geeft ruimte en vertrouwen;
• heeft een voor R92 relevant netwerk of is in staat dit snel op te bouwen;
• is een cultuurdrager voor R92; is benaderbaar, laagdrempelig en kan relativeren;
• haalt voldoening uit het behalen van successen met een kleine club gedreven mensen.

De functie is ingeschaald in schaal 70 volgens de CAO van de GGz.

Herken jij je in de bovenstaande punten? dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Mail dan jouw motivatie en CV t.a.v. het bestuur van R92 voor 21 juni a.s. naar Mandy Pieterson, bureaumanager: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 9 juli of woensdag 10 juli.
Meer informatie? Bel dan naar mevrouw Annemarie Zijlstra, directeur: 06-24980573 of mevrouw Ingeborg Siteur, bestuursvoorzitter: 06- 28916512.

Delen staat vrij. Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Maatwerk bij participeren

 

­